Vesti

Ljubitelji Simsa 4 će moći sami da biraju sledeći kit

Posted on

Sims 4 dobija nova dva kita i zajednica će birati njihove teme. Pre nekoliko godina kitovi su dodati u Sims 4 i od samog starta bili su kontraverzan dodatak igri. 

Mnogi ljubitelji igre su smatrali da ne postoji razlog da potroše još novca na Sims 4 i da umesto kupovine kitova izaberu opciju da preuzmu odličan besplatan custom sadržaj. Ali mala cena kitova od samo 5 dolara u poređenju sa celom ekspanzijom koja košta 40 dolara bi mogao da privuče igrače, pogotovo što će biti foksurani na neku određenu temu koja može biti primamljiva ljubiteljima Simsa 4. 

Kitovi najčešće sadrže nove “Create a Sim” opcije ili “build mode” sadržaj tako da će u njih biti uključena garderoba,  više predmeta, nameštaja i stilova gradnje.

U prethodne 2 godine nekoliko Sims 4 kitova je već izašlo i svako je bio zadovoljan sa barem jednim od ponuđenih. Uskoro će biti dostupni novi i oni će možda da zadovolje potrebe velikog broja ljubitelja ove igre.

Sims 4 zajednica će biti ta koji će odlučiti koja će biti dva naredna kita. Anketa je trenutno aktivna i traje do 21. maja. Ljubitelji simsa će imati priliku da daju svoj glas na “CAS kit” i “Build mode kit”. Postoje dve ponuđene opcije za oba tipa kitova. Za “Create a Sim” kit igrači će moći da izaberu između “rainbow core” stila i “Goth Fashion” a za Sims 4 “Build Mode” kit igrači će imati priliku da izaberu da li preferiraju estetiku srednjovekovnog dvorca ili žele visokotehnološke futuristične teme

Po opisu ankete “Rainbow Core Style” kit će imati vibrantnu, šarenu i mladoliku garderobu koja će odavati nostalgičan “vajb”. Sa druge strane “Goth Fashion” kit se čini kao da će imati crne i tamne garderobe, ali će doneti neke druge opcije kao što su nove tetovaže i nakiti, novi stil šminkanja i moguće i nove frizure. 

Što se tiče kitova za građenje “High Tech Futurism” stil građenja deluje savršeno za vanzemaljsku porodicu iz Sims 4 “Sixama” dok bi “Medieveal Castle” arhitektura sigurno privukla pažnju Sims 4 srednjovekovnim ljubiteljima

Za svaku kategoriju oba izbora su sasvim različita. Tako je lakše igraču da donese odluku koja opcija mu se više sviđa i koju bi želeo da vidi. Kada se završi glasanje, 21. maja više informacija će biti otkriveno i uskoro će igrači moći uživati u novim Sims 4 kitovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version