Domaća Scena

PLAY! 168 – MAJ 2023

168. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Problemi sa optimizacijom igara su i te kako zastupljeni na današnjem tržištu. Ako uzmemo u obzir njihov budžet, očekivali bismo da su AAA naslovi u nekoj meri imuni na ove boljke, ali to nažalost nije slučaj. Dobar primer je Star Wars Jedi: Survivor, koga smo uprkos ovim problemima imenovali za našu igru meseca. Survivor je i dalje odlična igra, verujte nam!

Pored opisa najnovije Kalove pustolovine, na stranicama 168. broja Play! časopisa ćete pročitati i naše utiske o XDefiant, potencijalnom Call of Duty konkurentu iz Ubisoftove kuhinje. Spremili smo vam recenziju dugoočekivanog Dead Island nastavka, kao i opis DLC-a za kultni Horizon Forbidden West iz 2022. godine. Ne propustite ni tekst o Goblin and Coins II, nostalgičnom platformeru iza koga stoji domaći indie developer Nikola Bulj.

Na temu game dev scene iz regiona, imali smo priliku da popričamo sa Dinom Trkom, samostalnim developerom iz Bosne i Hercegovine. Fokusirali smo se na njegovu predstojeću igru Lifespace Traveler, koja je pobedila na internacionalnom takmičenju Game Development World Championship 2022 u kategoriji za najbolju indie video igru po izboru publike. Jedva čekamo da isprobamo Lifespace Traveler ovog leta!

Za kraj smo vam spremili tekst koji će vam dati odgovor na jedno vrlo važno pitanje: ”Da li ćemo dobiti Pro konzole nove generacije?”

Kako se ovaj uvod ne bi pretvorio u trejlere za današnje filmove, ovde ćemo se zaustaviti. Uživajte!

168. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top