Vesti

Sva izdanja nove Zelda igre koja možete kupiti

Posted on

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je konačno stigla. Na osnovu preordera više izdanja i “paketa” ove igre vidimo da je potražnja za njom itekako velika. Ali mnogi se nisu još odlučili koje izdanje igre treba da uzmu. 

Recenzije već polako stižu i skoro sve publikacije su rekle da je ovo 10/10 igra. Ima čak šansu da postane najbolja ocenjena igra godine – ali i svih vremena. Trenutno je ocena 97/100.

Kako biste se uverili zašto su ove ocene ovakve najbolje je da se i sami upoznate sa igrom. U nastavku teksta imate različita izdanja igre kao i kolekcionarske predmete koji su stigli – za koje god izdanje igre da se odlučite, igra će vam se definitivno svideti. To je najbitnije.

Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom Edition

Limited edition konzola za prave obožavaoce Zelde. Ona dolazi sa posebnim dizajnom koji je inspirisan ovim novim Zelda naslovom.

Zelda: Tears of the Kingdom Collectors Edition

Ovo kolekcionarsko izdanje je za najbolje i najvernije Zelda fanove. U njega je uključena standardna kopija igre, posebna metalna kutija – steelbook, art knjiga, set čioda/znački kao i ICONART poster. Ovo je jedan odličan paket za prave kolekcionare. 

Zelda: Tears of the Kingdom – Standard Edition

Standardno izdanje ove igre pruža vam “samo” jedan izvanredan nastavak The Legend of Zelda: Breath Of the Wild. Ovo je cela verzija igre u kojoj ćete uživati u pustolovinama koje vas čekaju. 

Zelda: Tears of the Kingdom Switch Pro Controller

Switch Pro Kontroler – Zelda Verzija

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’s limited edition kontroler je izvanredan Switch Pro kontroler koji na sebi ima ugravirane Zelda elemente.  

Zelda: Tears of the Kingdom Amiibo

Amiibos su jedan od najpopularnijih Nintendo proizvoda. Jeftini su za proizvodnju, takođe i pristupačni kupcima. A izgledaju odlično – mnogo bolje od mnogih drugih kolekcionarskih figurica. Ovaj Amiibo predstavlja Link-a. 

Neke od ovih izdanja su već rasprodata, najbolje je da požurite sa naručivanjem, kako ne biste ostali bez nekih kolekcionarskih izdanja koja će kasnije koštati mnogo, mnogo više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version