Vesti

Imate priliku da igrate besplatno jednu od najboljih igara godine – ali na 90 minuta.

Posted on

Electronic arts je objavio 90-minutni demo igre Dead Space remake na Steamu. Demo je dostupan za sve igrače koji ne poseduju ovu igru. 

Dead Space je vrlo često hvaljen kao igra godine, a ovaj vremenski limitiran demo će taman pomoći igračima da se odluče da li će svoj novac potrošiti na ovu igru ili ne. 

Ovaj 2023 remake Dead Space igre mora pošteno da se dokaže. U pitanju je potpuni remake jednig klasika koji je preko decenije star.

Fanovi su imali velika očekivanja kad je ova igra bila u pitanju, a na sreću Electronics Arts-a većina očekivanja je i ispunjena. Zato ova igra ima između 87 i 89 ocenu na Metacritic – što je u ovoj industriji odlična ocena.

Ovaj besplatni 90-minutni demo će biti dostupan na Steam-u do 29. maja. Dostupna je čitava igra – bez drugih ograničenja, osim vremenskih. Na ovaj način će igrači znati da li je igra dobra na njihovom računaru, a i lakše doneti odluku da li će kupiti ovo izdanje igre ili ne.

Trenutna cena ove igre je 48$ i to na popustu, dok je puna cena 60$. Ali, ako trenutno nemate novca, a hoćete da zavirite u svet ove franšize – pretplatom na Game Pass na EA Play dobijate pristup velikom broju igara. A tu spadaju i tri originalne Dead Pass igre(ovaj remake ne).

Dead Space je dostupan sad na PC, PS5, i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version