PC

Assassin’s Creed Mirage izgleda izlazi u oktobru

Posted on

FOTO: Ubisoft

Iako je prvobitno bilo planirano da se igra Assassin’s Creed Mirage pojavi na tržištu početkom 2023. godine, došlo je do odlaganja. Prema pouzdanom izvoru iz Ubisoft-a, datum izlaska igre Mirage pomeren je sa letnjih meseci na četvrti kvartal.

YouTuber J0nathan, koji je u prošlosti tačno izveštavao o nekoliko curenja informacija vezanih za Assassin’s Creed, navodi da Ubisoft sada planira da objavi igru Assassin’s Creed Mirage sredinom oktobra. Međutim, ukoliko se oktobar ispostavi kao mesec prepun drugih velikih igara, Ubisoft bi mogao da odloži objavljivanje igre za nekoliko nedelja i pomakne ga u novembar.

U početku se šuškalo da će Assassin’s Creed Mirage biti objavljen pre kraja 2022. godine, ali je zatim odložen za “početak 2023.”, rok koji Ubisoft takođe nije ispunio.

Mnogi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju Mirage jer donosi povratak fokusa na šunjanje i fokus na ubistva karakteristična za starije igre iz serijala. To predstavlja osveženje u odnosu na masivne RPG igre Assassin’s Creed otvorenog sveta koje su bile aktuelne poslednjih nekoliko godina.

Ubisoft planira da u budućnosti više investira u franšizu i poveća broj developera koji rade na projektima. To obuhvata sve od Assassin’s Creed Infinity do VR spin-off-ova i Ubisoft-ove predstojeće besplatne mobilne igre kao i još jedne igre za Netflix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version