PC

Ubisoft najavio plan izdavanja igara za naredni period

Posted on

FOTO: Ubisoft

Ubisoft je imao prilično mirnu 2022. godinu i do sada, tekuća godina nije donela nijedno novo izdanje igara od ovog izdavača. Međutim, stvari bi trebalo brzo da počnu da se okreću u drugoj polovini godine, jer Ubisoft tvrdi da ima prilično gust raspored izdavanja za sledeću fiskalnu godinu, koja se završava u martu 2024.

Između ovog trenutka i kraja marta sledeće godine, Ubisoft planira da objavi osam igara, od kojih je sedam već najavljeno, plus jedna misteriozna “velika igra”. Na listi igara nalaze se Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, Rainbow Six Mobile, The Division Resurgence, Skull & Bones (to smo već čuli), The Crew: Motorfest, XDefiant i jedna nenajavljena igra.

Kao što je poznato, Ubisoft je imao problema sa objavljivanjem određenih projekata u poslednjih nekoliko godina. Skull & Bones je najpoznatiji primer jer je u razvoju već celu generaciju konzola i imao je više najavljenih datuma izlaska. Baš kada smo mislili da je kraj na vidiku, igra je ponovo odložena prošle godine. Ubisoft-ovi razni besplatni i mobilni projekti igara poput The Division Resurgence i Heartland takođe se razvijaju duže nego što je bilo ko očekivao.

Sa svim tim u vidu, Ubisoft je rekao kao deo svog nedavnog izveštaja o zaradi da je ohrabren “nedavnim razvojem događaja”, posebno za svoje besplatne igre poput XDefiant koji je imao veoma uspešan zatvoreni beta test ranije ove godine. Konačno, Ubisoft kaže da je blizu “dostizanja prekretnice” u svojim naporima oko besplatnih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version