PC

Prema izdavaču, GTA 6 izlazi naredne godine!

Posted on

Rockstar je bio primoran da prizna postojanje Grand Theft Auto 6 nakon niza curenja informacija. Još uvek nemamo datum izlaska igre, ali najnovije ažuriranje investitora od matične kompanije Rockstar-a, Take-Two, nam daje prilično dobar nagoveštaj da će igra biti objavljena 2024. godine.

U nedavnom izveštaju o zaradi Take-Two, izdavač predviđa da će dostići rekordno visokih 8 milijardi dolara “neto bookinga” tokom svoje fiskalne 2024-2025. godine. Za poređenje, 2022. godine Take-Two je prijavio neto rezervacije od 3,5 milijardi dolara.

Take-Two takođe kaže da očekuje da će održati ovaj zamah i u budućim godinama. Na tržištu postoji vrlo malo igara koje bi izdavaču mogle dati ovaj nivo poverenja u budući finansijski uspeh. Obzirom na to da je Grand Theft Auto 6 nastavak jedne od najprodavanijih igara svih vremena, GTA V, čini se verovatnim da Take-Two ima GTA 6 na svom rasporedu za sledeću fiskalnu godinu.

Ništa još nije zvanično objavljeno. Obično Rockstar voli da najavi svoje igre oko godinu dana pre lansiranja. Ipak, moguća su kašnjenja nakon najave, kao što smo videli sa Red Dead Redemption 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version