Filmovi-Serije

Nove fotografije sa snimanja Fallout TV serije

Posted on

Na internetu su se pojavile navodne fotografije sa seta predstojeće Fallout TV serije. One nam pružaju uvid u to kako će ghoulovi izgledati u seriji. Fallout je jedna od najomiljenijih video igara zahvaljujući svojoj sposobnosti da igrače uroni u post-apokaliptičnu pustoš dok održava jak smisao za humor o apsurdnosti svog sveta.

Mnogi su razmišljali o mogućnosti TV serije ili filma Fallout i nakon što su videli uspeh drugih adaptacija video igara, Amazon se brzo pokrenuo da to ostvari. Jonathan Nolan, ko-scenarista The Dark Knight-a, pomaže da predvodi napad.

Snimanje Fallout-a je završeno ranije ove godine, ali još uvek ne znamo mnogo o tome. Imamo ideju o nekim članovima glumačke ekipe, ali ostatak je uglavnom misterija. Neke navodno procurele fotografije sa seta nam daju uvid u dizajn seta za seriju. To je prilično važno za Fallout jer estetika igra ogromnu ulogu u tome kako stvari funkcionišu. Takođe smo dobili prvi pogled na to kako će ghoulovi izgledati u seriji.

Iako onaj na fotografiji izgleda kao gumena lutka/animatronik, verovatno služeći kao neko u pozadini scene, izgleda prilično autentično. Jedan od glavnih likova Fallout-a se očekuje da bude ghoul, tako da je važno da ovi odvratni humanoidi izgledaju detaljno i liče na svoje verzije iz igre. Trenutno još uvek čekamo da vidimo trejler ili zvanično objavljenu fotografiju serije, ali nadamo se da ćemo to dobiti kasnije ovog leta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version