PlayStation 5

Final Fantasy 16 će imati višesatni demo

Posted on

FOTO: Square Enix

Samo jedan mesec nas deli od lansiranja Final Fantasy 16. Danas su objavljeni prvi utisci izabranih medijskih kuća na osnovu nedavnog demoa. Sony je potvrdio da ćemo uskoro moći da isprobamo igru pre lansiranja.

Final Fantasy 16 će dobiti javni demo pre izlaska. Demo će igračima pružiti priliku da iskuse prvih nekoliko sati igre pre izlaska i napredak ostvaren u demo verziji će se preneti u punu verziju igre.

Još uvek nema tačnog datuma za demo, ali postoji šansa da ćemo dobiti više informacija tokom Sonijevog PlayStation Showcase strima. Ranije su prikazi korišćeni za objavljivanje besplatnih demoa za predstojeće izdanja, tako da postoji pristojna šansa da ćete moći da isprobate Final Fantasy 16 pre kraja ove nedelje – pod uslovom da imate PS5.

Final Fantasy 16 treba da se pojavi 22. juna za PS5. Igra će biti vremenska ekskluziva za PS5 konzole šest meseci. Square Enix je upozorio da to ne znači da će PC verzija biti spremna za objavljivanje pre kraja ove godine. Producent igre Naoki Yoshida je praktično potvrdio da PC verzija neće biti objavljena do nekog trenutka u 2024. godini, i to najranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version