PC

Procurele fotografije za Skull & Bones, igra ponovo odložena

Posted on

FOTO: Ubisoft

Iako je Skull & Bones konačno trebao da se pojavi u novembru 2022. godine, Ubisoft je na kraju odustao i ponovo odložio igru. Novi plan je bio da se igra objavi “rano” u Ubisoft-ovoj tekućoj fiskalnoj godini, ali se ispostavilo da je igra tiho odložena još dalje.

Nova fiskalna godina je počela 1. aprila, ali je Ubisoft nedavno potvrdio investitorima da igra neće izaći tokom prvog kvartala, što znači da igra neće izaći do kasnog leta, u najboljem slučaju. Izvršni direktor Ubisoft-a, Iv Gimo, takođe je potvrdio investitorima (preko PCGamer-a) da tim trenutno “radi mnogo playtestova i istraživanja sa eksternim partnerima”.

Odvojeno na Reddit-u, neko je procureo nekoliko snimaka ekrana igre u akciji (pogledajte ispod vesti), tvrdeći da je u kontaktu sa nekim ko aktivno radi na igri. Prema njihovom izvoru, koji je pružio snimke ekrana, igra bi mogla biti odložena još dalje, gurajući njeno izdanje van 2023. godine. Postoji i zabrinutost da će igra biti otkazana nakon dugog i problematičnog razvojnog ciklusa. Međutim, vredi napomenuti da bi otkazivanje projekta moglo izazvati dodatne glavobolje za Ubisoft, jer ga je delimično finansirao grant vlade Singapura.

Skull & Bones će verovatno biti ponovo prikazan tokom Ubisoft-ovog predstojećeg letnjeg prikaza igara, tokom kojeg ćemo dobiti nove poglede na izdavačevu predstojeću listu igara, koja uključuje Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version