Vesti

Crunchyroll film “Suzume” 25. maja stiže u bioskope širom Adria regiona

Posted on

Pridružite se premijeri dugoočekivanog novog filma Makoto Šinkaija, reditelja čuvenih anime naslova Your Name i Weathering With You.

Crunchyroll, vodeća svetska platforma za strimovanje i distribuciju animea, sa zadovoljstvom predstavlja premijeru filma Suzume, koja će se održati 25. maja u bioskopima širom Adria regiona. Suzume je za jako kratko vreme ostvario veliku popularnost kod kritičara i ljubitelja animea, a na blagajnama je globalno zaradio već preko 300 miliona dolara.

Suzume

Novo ostvarenje čuvenog reditelja Makoto Šinkaija govori o bezbrižnoj tinejdžerki Suzume koja otvara misteriozna vrata u blizini svog rodnog grada. Njen grad potom pogađa zemljotres, nakon čega upoznaje tajanstvenog mladića čiji je zadatak da čuva portale koji vode u drugi svet. Suzume i njen novi prijatelj sada moraju da zatvore sve portale i spreče katastrofu koja preti da uništi čitav Japan.

Crunchyroll misija

Cilj Crunchyrolla je da svojoj publici pruži najbolje iskustvo i učvrsti svoj status najpopularnije platforme za strimovanje animea na celom svetu. U saradnji sa velikim studijima i distributerima, Crunchyroll svakodnevno proširuje svoju izuzetno obimnu i raznovrsnu ponudu nizom dugoočekivanih naslova, od klasičnih anime serijala do uzbudljivih novih izdanja.

Pristupačnost i dostupnost na vrhunskom nivou

Crunchyroll je dosta pažnje posvetio svojoj onlajn striming platformi koja poseduje izuzetno pristupačan interfejs, što fanovima omogućava lakšu navigaciju i sjajnu priliku da otkriju nove anime serije i flimove na vrlo jednostavan način. Pored toga, Crunchyroll platforma poseduje personalizovane preporuke, uzimajući u obzir preferencije svakog korisnika i pružajući prilagođene sugestije koje odgovaraju njihovim individualnim ukusima.

Sa svojim globalnim prisustvom, Crunchyroll omogućava ljubiteljima animea širom sveta da uživaju u svojim omiljenim serijama i filmovima. Kroz partnerstva, odličnu ponudu titlova i sinhronizovanog sadržaja, kao i organizaciju uzbudljivih događaja, Crunchyroll ruši jezičke barijere i razvija istinski globalnu anime zajednicu.

Vanserijska ponuda anime serijala i flimova

Na Crunchyroll platformi možete pronaći veliku kolekciju anime serijala i flimova, koje odlikuju uzbudljive priče i izvrsna animacija. Dok čekate da Suzume zvanično stigne u bioskope, u prilogu možete pogledati listu anime naslova u duhu predstojećeg filma Makoto Šinkaija.

Wonder Egg Priority (2021)

https://www.crunchyroll.com/series/GXJHM372Z/wonder-egg-priority

Bajkovita priča o Ai, povučenoj devojčici čiji se život zauvek menja kada pronađe misteriozni ‘’Wonder Egg’’ u napuštenoj igraonici. Ai sada mora da se suoči sa svojim demonima koristeći natprirodne moći.

Foto: CrunchyRoll

Fruits Basket (2019)

https://www.crunchyroll.com/series/G6ZJMGEXY/fruits-basket

Ovo je priča o Toru Hondi, tinejdžerki koja se uselila u kuću misteriozne porodice Soma. Ono što Toru nije znala, jeste da se svi članovi ove porodice pretvaraju u životinje kineskog zodijaka kada zagrle osobu suprotnog pola. 

Foto: CrunchyRoll

Orange (2016)

https://www.crunchyroll.com/series/GRVNXW75Y/orange

Tužna i dramatična priča o grupi srednjoškolaca, koji su igrom slučaja prerano saznali svoju budućnost. Tinejdžerka Naho jednog dana dobija pismo, poslato iz budućnosti od strane nje same, u kojem piše da će njena simpatija, Kakeru, umreti kada napuni 17 godina.

Foto: CrunchyRoll

Lycoris Recoil (2022)

https://www.crunchyroll.com/series/G1XHJV2X9/lycoris-recoil

Uzbudljiva priča o tajnom ženskom društvu ‘’Lycoris’’. Čisato Nišikigi i Takina Onoue zajedno rade u kafiću LycoReco, u kome možete poručiti kafu, slatkiše, namirnice iz prodavnice, dadilju, časove japanskog jezika, i još mnogo toga. 

Foto: CrunchyRoll

SPY x FAMILY (2022)

https://www.crunchyroll.com/series/G4PH0WXVJ/spy-x-family

Spy x Family prati priču špijuna koji ima zadatak da osnuje porodicu. Ono što nikako nije slutio jeste da je njegova nova žena iskusni plaćeni ubica, a da mu ćerka poseduje telepatske moći.

Foto: CrunchyRoll

The Heike Story (2021)

https://www.crunchyroll.com/series/G79H230XN/the-heike-story

Prelepa i minimalistička priča o Biwi koja se pridružila moćnom japanskom klanu Taira – takođe poznatom kao Heike – nakon što vođa klana sazna za njene natprirodne psihičke sposobnosti. Ova priča je inspirisana epom Heike Monogatari iz 12. veka.

Foto: CrunchyRoll

Hell’s Paradise (2023)

https://www.crunchyroll.com/series/GJ0H7Q5ZJ/hells-paradise

Predivna i strašna priča o bandi nemilosrdnih ubica koji tragaju za Eliksirom Života na periferiji idiličnog, ali vrlo opasnog ostrva.

Foto: CrunchyRoll

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version