PC

Megan Fox i Travis Scott dolaze u Mortal Kombat 1??

FOTO: NetherRealm

Nakon meseci curenja informacija i glasina, Mortal Kombat 1 je zvanično najavljen. Pored reboota serijala, predstojeća borilačka igra će uključiti nekoliko zanimljivih poznatih ličnosti iz stvarnog života. Nakon zvanične najave da će Jean-Claude Van Damme biti igriv u MK1, jedan insajder je tvrdio da će mu se pridružiti Travis Scott i Megan Fox.

Kako je izvestio dugogodišnji industrijski stručnjak Colin Moriarty, tokom PlayStation tematskog podcast-a “Sacred Symbols”, isti izvor koji ga je obavestio o uključivanju Van Damme-a pre zvanične najave takođe otkrio da su reper Travis Scott i glumica Megan Fox planirani da budu uključeni u Mortal Kombat 1.

Trenutno nije jasno da li će dve poznate ličnosti biti uključene kao alternativni skinovi za druge likove (kao što je slučaj sa Van Damme-om) ili će biti njihovi jedinstveni borci – iako je verovatno prvo.

Naravno, ovo nije prvi put da Mortal Kombat uključuje poznate poznate ličnosti, sa Mk11 koji uključuje Arnolda Schwarzeneggera kao Terminatora. Ipak, ako je istina, biće vrlo zanimljivo videti Megan Fox i Travisa Scotta kako kidaju kičme i cepaju glave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top