PC

Megan Fox i Travis Scott dolaze u Mortal Kombat 1??

Posted on

FOTO: NetherRealm

Nakon meseci curenja informacija i glasina, Mortal Kombat 1 je zvanično najavljen. Pored reboota serijala, predstojeća borilačka igra će uključiti nekoliko zanimljivih poznatih ličnosti iz stvarnog života. Nakon zvanične najave da će Jean-Claude Van Damme biti igriv u MK1, jedan insajder je tvrdio da će mu se pridružiti Travis Scott i Megan Fox.

Kako je izvestio dugogodišnji industrijski stručnjak Colin Moriarty, tokom PlayStation tematskog podcast-a “Sacred Symbols”, isti izvor koji ga je obavestio o uključivanju Van Damme-a pre zvanične najave takođe otkrio da su reper Travis Scott i glumica Megan Fox planirani da budu uključeni u Mortal Kombat 1.

Trenutno nije jasno da li će dve poznate ličnosti biti uključene kao alternativni skinovi za druge likove (kao što je slučaj sa Van Damme-om) ili će biti njihovi jedinstveni borci – iako je verovatno prvo.

Naravno, ovo nije prvi put da Mortal Kombat uključuje poznate poznate ličnosti, sa Mk11 koji uključuje Arnolda Schwarzeneggera kao Terminatora. Ipak, ako je istina, biće vrlo zanimljivo videti Megan Fox i Travisa Scotta kako kidaju kičme i cepaju glave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version