PC

Najavljen Total War: Pharaoh

Posted on

FOTO: Creative Assembly

Sega je objavila da će najnoviji naslov u dugotrajnom grand strategy serijalu studija Creative Assembly, Total War: Pharaoh, biti dostupan za digitalno preuzimanje na PC-u putem Steam i Epic Games Store u oktobru 2023. godine.

Igrači će imati priliku da odrede sudbinu tri kulture (egipatske, kanaanske i hetitske) koje se bore za opstanak tokom događaja egipatskog Novog kraljevstva. Sega je izjavila: “Doživite drevni Egipat tokom živopisnog i burnog doba kolapsa bronzanog doba i ovladajte dinamičnim bitkama u realnom vremenu i upravljanjem carstvom na bazi poteza kako biste se uzdigli iznad svojih protivnika i postali poslednji veliki faraon Egipta”.

Osnovna igra će sadržati osam igrivih frakcija i potpuno novu funkciju prilagođavanja kampanje koja omogućava igračima da prilagode svoje iskustvo sa različitim opcijama kao što su nasumične početne pozicije za sve frakcije, detaljna podešavanja resursa i mogućnost igranja sa prirodnim katastrofama.

Total War: Pharaoh će takođe podržavati kooperativni režim za dva igrača i head to head mod, sa omogućenim cross-play-om između Steam i Epic korisnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version