PC

Santa Monica Studio zapošljava za razvoj naredne God of War igre?

Posted on

FOTO: Sony

God of War Ragnarok je bio jedan od najvećih hitova prošle godine. U prvoj nedelji nakon izlaska, prodato je preko 5.1 miliona kopija. Igra je osvojila nekoliko nagrada i bila nominovana za Igru godine na TGA 2022.

Iako je poslednje izdanje u franšizi God of War objavljeno pre samo šest meseci, čini se da Santa Monica već traži nove zaposlene za narednu igru u popularnoj franšizi.

Trenutno zapošljavaju senior dizajnera borbe, a jedan od zahteva je poznavanje igre God of War. Navodi se da kandidat mora imati znanje o God of War (2018) i God of War Ragnarök (2022). Takođe, traže se znanja o dizajniranju companion likova. U igri God of War, Atreus je predstavljen kao lik pratilac, a u nedavnom izdanju su dodati i drugi likovi poput Freye.

Iako oglas za posao ne pominje specifično novu igru, činjenica da Santa Monica traži nekoga sa znanjem o dve nedavne igre God of War ukazuje na mogućnost još jednog nastavka popularnog serijala.

To bi moglo značiti da će sledeća igra nastaviti da koristi uspešnu formulu iz 2018. godine. Međutim, moguće je da će biti predstavljeni novi pratioci za Kratosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version