PC

The Lord of the Rings: Gollum developer se izvinjava za stanje u kojem je igra objavljena

Posted on

FOTO: Daedalic

The Lord of the Rings: Gollum je zvanično lansiran ove nedelje sa nekim od najnižih ocena koje smo videli ove godine. Sada, u klasičnom stilu, usledio je post sa izvinjenjem, a Daedalic je odgovorio na negativne komentare.

U ovom trenutku, The Lord of the Rings: Gollum je igra sa najnižom ocenom ove godine na Metacritic-u, sa ukupnom ocenom od samo 36 za verziju za PS5 i 41 za verziju za PC, što je ispod igara poput Clive N Wrench, Crimeboss: Rockay City i Redfall.

U svom odgovoru, Daedalic se izvinjava zbog “razočaravajućeg iskustva” koje su mnogi imali sa igrom do sada. Tim kaže da igra “nije ispunila očekivanja koja smo postavili za sebe ili za našu posvećenu zajednicu”.

Greške i tehnički problemi će biti rešeni vremenom, ali u svojoj osnovi, Gollum jednostavno ne deluje kao veoma zabavna igra, što dovodi u pitanje koliko igra može biti poboljšana kroz zakrpe. Zanimljivo je da ovo neće biti jedini projekat Daedelic-a vezan za The Lord of the Rings, jer je dobio grant u Nemačkoj za finansiranje drugog projekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version