PC

Najavljena nova tura igara za Xbox Game Pass

FOTO: Xbox

Jun je stigao i vreme je da vidimo šta je novo na Xbox Game Pass. Iako očekujemo velike najave za Game Pass na Xbox Showcase kasnije tokom meseca, prvi talas igara je već objavljen.

Na početku imamo Chicory: A Colorful Tale, koji danas dolazi na Cloud, Console i PC. Tu je i Farworld Pioneers, dostupan na Console i PC.

Nakon njih dvoje, 1. juna stižu tri nova naslova na Game Pass. Car Mechanic Simulator 2021, san svakog ljubitelja motora, dolazi na Cloud, Console i PC. Pripremite se za uzbudljivu akciju sa Slayers X: Terminal Aftermath: Vengeance of the Slayer, dostupnim na Cloud, Console i PC. Ne propustite The Big Con, zanimljivu avanturu koja će testirati vašu pamet dok se krećete kroz svet prevara.

Kako ulazimo u jun, imamo Amnesia: The Bunker i Hypnospace Outlaw, oba dostupna na Cloud, Console i PC 6. juna. 8. juna stižu Rune Factory 4 Special za Cloud, Console i PC i Stacking za Cloud i Console. Konačno, 13. juna pretplatnici će dobiti pristup Dordogne na Cloud, Console i PC.

Kao što je slučaj svakog meseca, nekoliko igara će napustiti Game Pass. 15. juna usluga će se oprostiti od Bridge Constructor Portal, Chorus, Maneater, Mortal Shell, Serious Sam 4 i Total War: Three Kingdoms (PC).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top