PC

Outlast Trials prodat u preko 500.000 primeraka za samo jednu nedelju

Posted on

FOTO: Red Barrels

Skoro 6 godina nakon poslednjeg nastavka u seriji, Outlast se vratio sa 3. nastavkom u franšizi survival horora – The Outlast Trials – koji je pokrenut putem Steam Early Access u 3. nedelji maja. Iako nema datuma izlaska za puno iskustvo, The Outlast Trials je već prodao preko pola miliona kopija.

Tim iza Outlast serije – Red Barrels – je na Twitteru objavio da je The Outlast Trials prodat u preko 500 hiljada kopija u prvoj nedelji Early Access-a i da ne može biti ponosniji. Zahvalili su se svim svojim Reagentima na podršci.

Pola miliona kopija za Early Access igru je prilično impresivno, iako je ovo verovatno tek početak za The Outlast Trials. Za poređenje, prva Outlast igra je prodala preko 4 miliona kopija do 2016. godine. Međutim, iako nema ažuriranih podataka za pojedinačne igre, potvrđeno je da je serijal ukupno prodat u preko 15 miliona kopija.

Obzirom na to da je The Outlast Trials do sada dostupan samo na PC-u putem Early Access-a, biće zanimljivo videti koliko će se kopija prodati kada igra postane 1.0 i bude objavljena na svim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version