Domaća Scena

PLAY! 169 – JUN 2023

Posted on

169. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Ušli smo u letnju sezonu, koja nam, pored neizdržive vrućine, tradicionalno donosi i bogat repertoar fantastičnih video igara. Govorimo naravno o nastavku Linkove legendarne avanture u The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom, koji nas je potpuno očarao.

U pauzi od nebeskog krstarenja i borbe protiv zla, provozali smo se stazama popločanim lego kockicama u LEGO 2K Drive, gde smo imali priliku da kreiramo sopstvena vozila. Nakon toga smo hitno odleteli do svemirske stanice kraj Jupitera, kako bismo jednom za svagda zaustavili Šodan i njene izopačene planove u System Shock Remake.

Jako smo se zabavili igrajući ove igre, ali nam je ovog meseca na test nažalost stiglo i nekoliko razočarenja. Ukratko, Tolkin se sada sigurno okreće u svom grobu!

Kada je domaća scena u pitanju, popričali smo sa Ivonom Mitić, profesionalnom CS:GO igračicom koja će sa svojom ekipom predstavljati Srbiju na kvalifikacijama za ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u Rumuniji. Pored razgovora na temu svetskog prvenstva, dotakli smo se i teme o položaju žena u gejmingu i esportu.

To bi bilo sve od nas za sada dragi naši čitaoci. Želimo vam sunčan i uzbudljiv gejmerski jun!

169. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version