Vesti

Blizzard isprozivan jer Diablo IV nije dostupan na MAC-u

Posted on

Diablo IV je po saopštenjima kompanije Blizzard najbrže prodavana igra ove kompanije ikada. Iako je tek izašlo standardno izdanje igre, dok su prethodnih dana imali priliku da je zaigraju samo oni koji su kupili Deluxe ili Ultimate Digital izdanje

Od 1. juna, od kad je krenuo rani pristup, više od 93. milliona sati igranja ove igre je zabeleženo, a zbog dugog čekanja na ovaj nastavak franšize i nestrpljiv igrača, ove brojke nisu uopšte iznenađujuće. 

Međutim, koliko god ova igra imala odlične pozitive reakcije i velike brojke, došlo je i do nekih primedbi. Američka glumica, književnica i javna ličnost Whoopi Goldberg je javno na svom instagram profilu uputila kritiku Blizzardu zato što nije objavio Diablo 4 na njenom omiljenom gejming sistemu. A to je Mac. 

Ona je u snimku koji je objavila rekla da joj je Diablo omiljena igra i da je veoma razočarana u Blizzard što ne može da igra igru koju je već kupila. Zahteva od njih da omoguće to, ali da odmah kažu da sledeća izdanja neće biti dostupna na MAC-u, kako bi znala da ih ne kupuje i ne očekuje. Možete i sami pogledati snimak. Da li će Blizzard poslušati? Da li će Diablo IV biti dostupan i na MAC uređajima ili će ipak Whoopi morati preći  na neku drugu konzolu?



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version