Vesti

Nova jezivo zastrašujući horor naslov “Still Wakes the Deep” stiže na Game Pass

Posted on

U prvoj polovini 2024. godine očekuje se dolazak novog jezivo zastrašujućeg horor naslova pod nazivom “Still Wakes the Deep” na Game Pass. Od prvog dana izlaska, igra će biti dostupna na Game Passu i najavljena je tokom velikog Xbox Showcase događaja koji je održan prošlog vikenda. Izgleda da je u pitanju horor naslov koji zaista obećava mnogo napetosti.

Postojala je velika anticipacija oko ovogodišnjeg Xbox Showcase događaja i šta će on doneti novo pretplatnicima Game Pass usluge, a korisnici su dočekani sa poplavom neverovatnih najava igara. 

Xbox Showcase je potvrdio čak dvadeset jedan naslov koji će biti dostupan na Game Pass platformi u budućnosti. Nakon nedavne kritike od strane nekih fanova koji su tvrdili da Game Pass deluje malo prazno i da je katalog dosta loš, Xbox Showcase je definitivno priredio prijatno iznenađenje mnogim igračima. 

Sa velikim naslovima poput nove Fable igre, kao i stilizovanim naslovima poput intrigantnog South of Midnight, Xbox Showcase je zaista pružio fanovima veliki izbor na koji mogu da se raduju kada je u pitanju budućnost Game Pass usluge, uključujući i jedan horor naslov koji će promeniti sve za ljubitelje horor igara.

Still Wakes the Deep” je nadolazeći horor naslov od developera The Chinese Room, koji su stvorili igre poput “Everybody’s Gone to the Rapture” i “Dear Esther“. Igrači će preuzeti kontrolu kao radnik na naftnoj platformi koji pokušava da izbegne nepoznat entitet dok je potpuno izolovan bez ikakve pomoći. 

Ova najava naslova možda je prošla neprimećeno tokom Showcase događaja, budući da je bila u senci igara kao što je Starfield, ali “Still Wakes the Deep” ima potencijal da bude zanimljivo buduće izdanje na Xbox platformi za ljubitelje horor igara. Ima vremena do izlaska ove igre da se skrene pažnja na nju i da se zainteresuju za njen izlazak. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version