Vesti

Diablo Immortal dobija najveće ažuriranje do sad

Posted on

Diablo Immortal je otkrio da su u pripremi najveća ažuriranja za igru do sada i da ćeuvesti raznovrsne sadržaje i funkcionalnosti. Diablo Immortal je proslavio svoju prvu godišnjicu u junu, i povodom toga, Blizzard donosi ažuriranje koje je odlična vest za igrače ovog gejming naslova.

Za one koji možda nisu upućeni, Diablo Immortal je prva Diablo igra dostupna za mobilne uređaje. Iako je igra inovativna u pogledu platforme, radnja Diablo Immortal je smeštena između Diablo 2 i Diablo 3. Mehanizam igre je takođe poznat, sa istom mračnom atmosferom, klasama koje možete izabrati i drevnim zlim silama sa kojima se suočavate. U Diablo Immortal igrači mogu se takmičiti u PvP borbama, istraživati tamnice i truditi se da pronađu bolju opremu, što je ipak karakteristično za Diablo igrače.

Blizzard je najavio da se to novo ažuriranje zove “Destruction’s Wake” i da će biti lansirano 14. juna na serverima u Aziji i Evropi, dok će serveri u Americi dobiti nove sadržaje 15. juna.

Jedna od glavnih novih karakteristika ovog ažuriranja je uvođenje nove zone pod nazivom “Ancients’ Cradle”. U pitanju je udaljeno ostrvo koje je dom ljudima čije poreklo se može pratiti sve do stvaranja Diablovog Svetilišta. Ostali vrhunci ažuriranja uključuju dodatne slotove za primarnu opremu i mogućnost opremanja dva kompleta oružja istovremeno. Sve klase u Diablo Immortalu će takođe dobiti prilagođavanja i dodatnu veštinu.

Diablo Immortal je još jedan odličan naslov iz Blizzard kuhinje, a očigledno se Blizzard veoma trudi da održi ovu igru i da igračima stalno pruži nešto novo, što vidimo po ovom novom ažuriranju. A nedavno je izašla i dugo očekivana igra Diablo IV, pa je ovo jedna zaista bitna godina za Blizzard. 

Ukoliko niste do sad isprobali Diablo Immortal, stvarno je vreme – a već postojeći igrači više ne moraju dugo da čekaju na to ažuriranje, jer ono samo što nije stiglo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version