Vesti

Starfield dominira STEAM top listom pre izlaska

Posted on

Kada Starfield konačno bude dostupan u prodavnicama i digitalnim radnjama, verovatno će biti jedna od najvećih igara ove generacije, što se može zaključiti i po tome što je već blizu vrha liste najprodavanijih igara na Steamu. Ono što čini ovu činjenicu zanimljivom jeste što je do izlaska ovog naslova ostalo još nekoliko meseci. 

Danas se Bethesda Game Studios gotovo sinonimno vezuje za Skyrim, ali Starfield je prilika za ovaj studo da uradi nešto malo drugačije. Starfield se smatra jednim od najiščekivanijih naslova 2023. godine, ovaj nadolazeći naučno-fantastični RPG privukao je pažnju mnogih. 

Kad pogledamo Steam tabelu vidimo da je Starfield trenutno na četvrtom mestu liste najprodavanijih igara, uprkos tome što igra još nije ni izašla. U trenutku pisanja ovog teksta, Starfield se  nalazi ispod igara Dead by Daylight, Cyberpunk 2077 i CS:GO. 

Međutim, nalazi se iznad Valve-ovog uređaja Steam Deck, koji je trenutno na petom mestu. Neki se možda pitaju kako je ovo moguće. Prema izveštaju portala PC Gamer, tabela se zasniva na prihodima, pa iako Starfield još uvek nije izdat, verovatno su preorderi doveli do njegovog ovakvog visokog mesta na listi.

Što se tiče same igre, Todd Howard kaže da je Starfield ogroman i obuhvata pet ili šest igara u jednoj. Sa preko 1.000 planeta na ažuriranoj verziji razvojnog tima Creation Engine, definitivno ima mnogo toga na šta se fanovi mogu radovati, čak i ako ga neki jednostavno nazivaju “Skyrim u svemiru”.

Starfield će biti objavljen za PC i Xbox Series X/S 6. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version