PC

Persona 3 Reload i Persona 5 Tactica će biti multiplatformske igre

Posted on

FOTO: Atlus

Tokom Xbox Game Showcase u nedelju, Microsoft je najavio nekoliko japanskih igara, uključujući i najnoviji par Persona igara od Atlusa. Znali smo da će Persona 3 Reload i Persona 5 Tactica doći na Xbox i PC, ali sada su obe igre potvrđene i za druge platforme.

Kao što se očekivalo od curenja informacija pre emisije, Persona 3 Reload i Persona 5 Tactica će zaista biti igre za više platformi. Persona 5 Tactica će biti dostupna na PC-u, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 i Nintendo Switch od 11. novembra.

Nakon toga, početkom 2024. godine Persona 3 Reload će stići na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 i PS5. Nismo sigurni zašto ova igra ne dolazi na Switch, posebno jer je Persona 5 Royal došla na ovaj sistem prošle godine. Međutim, možda ćemo kasnije dobiti vesti o verziji za Switch.

Persona 5 Tactica je nova spin-off igra sa likovima iz Persona 5. Dok je Strikers bio više akciona igra, Persona 5 Tactica će biti taktički RPG. Persona 3 Reload je potpuni remake Persona 3. Iako neće uključivati sav dodatni sadržaj koji je predstavljen u Persona 3 Portable, koji je ponovo izdat za moderne platforme ranije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version