PC

Ubisoft do sada potrošio oko 120 miliona dolara na razvoj Skull and Bones

FOTO: Ubisoft

Ubisoftov Skull And Bones je već preko pet godina u razvojnom paklu, blago rečeno. Prvi put najavljena 2017. godine, još uvek nije verovatno da će ova igra biti objavljena 2023. godine. Razvojni tim je proveo mnogo godina na igri, dodeljujući budžet od 120 miliona dolara.

Skull And Bones je počeo kao jednostavan koncept, ali igra se razvila u mnogo složeniji naslov. Sa ogromnim budžetom za igru, Ubisoft ne može da priušti neuspeh.

Informacije dolaze od menadžera projekta u Ubisoft Singapore, koji otkriva da je Ubisoft dodelio ogroman budžet za igru. Međutim, Project Manager je napustio kompaniju 2022. godine. Skull And Bones je od tada dobio dodatnu godinu razvoja, a Ubisoft je možda potrošio dodatni iznos na igru.

Gaming gigant je nedavno održao svoj najnoviji Ubisoft Forward. Skull And Bones je bio prikazan na događaju, ali Ubisoft nije dao datum izlaska. Već je odložen pet puta i fanovi su zabrinuti zbog daljih odlaganja.

Nakon ovih razočaravajućih vesti, igra je odložena šesti put u januaru, ali je zatvorena beta planirana za 25. avgust. Prethodno, igra je dobila mešovite povratne informacije od testera igre, ali Ubisoft može da napravi značajna poboljšanja za predstojeću betu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top