PC

Marvel’s Avengers je na 85% popusta u susret brisanju sa Steama

FOTO: Square Enix

Marvel’s Avengers nije imao najudobnije postojanje. Igra je objavljena uz kritike, a njeni post-launch ažuriranja su malo učinila da poboljšaju konsenzus. Nažalost, ranije ove godine je najavljeno da će igra biti uklonjena. Pred njeno uklanjanje u septembru, igra trenutno košta £4.49.

Marvel’s Avengers je trenutno na rasprodaji na Steam-u za samo 6€ – 85% popusta na originalnu cenu. Promocija će trajati do 29. juna, što znači da imate vremena da je nabavite ako je još niste.

Avengers su možda pokrenuti sa manje nego sjajnom reakcijom, ali igra je polako ali sigurno poboljšana kroz besplatne DLC-ove i niz ažuriranja. U januaru tim je najavio da “Nakon dve i po godine i predstavljanja dvanaest najmoćnijih heroja Zemlje, više nećemo dodavati novi sadržaj ili funkcije u Marvel’s Avengers.”

Srećom, većina funkcionalnosti igre će ostati netaknuta, uključujući i multiplayer. Štaviše, svi mnogobrojni skinovi i kozmetika su sada objavljeni besplatno. To znači da dobijate pun paket za manje od samo 6 evra. Iako nije najbolja igra na svetu, za neke je definitivno vredna svoje (trenutne) cene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top