PC

Marvel’s Avengers je na 85% popusta u susret brisanju sa Steama

Posted on

FOTO: Square Enix

Marvel’s Avengers nije imao najudobnije postojanje. Igra je objavljena uz kritike, a njeni post-launch ažuriranja su malo učinila da poboljšaju konsenzus. Nažalost, ranije ove godine je najavljeno da će igra biti uklonjena. Pred njeno uklanjanje u septembru, igra trenutno košta £4.49.

Marvel’s Avengers je trenutno na rasprodaji na Steam-u za samo 6€ – 85% popusta na originalnu cenu. Promocija će trajati do 29. juna, što znači da imate vremena da je nabavite ako je još niste.

Avengers su možda pokrenuti sa manje nego sjajnom reakcijom, ali igra je polako ali sigurno poboljšana kroz besplatne DLC-ove i niz ažuriranja. U januaru tim je najavio da “Nakon dve i po godine i predstavljanja dvanaest najmoćnijih heroja Zemlje, više nećemo dodavati novi sadržaj ili funkcije u Marvel’s Avengers.”

Srećom, većina funkcionalnosti igre će ostati netaknuta, uključujući i multiplayer. Štaviše, svi mnogobrojni skinovi i kozmetika su sada objavljeni besplatno. To znači da dobijate pun paket za manje od samo 6 evra. Iako nije najbolja igra na svetu, za neke je definitivno vredna svoje (trenutne) cene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
 
 
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version