Vesti

Fortnite je izbacio novi Legacy Set sa apdejtom 25.11.

Posted on

Konačno je stigao novi Fortnite Legacy Set, i igrači mogu odmah početi otključavati njegove kozmetičke predmete. Fortnite Crew Pack postoji već nekoliko godina i pokazao se kao popularan među većinom zajednice. Članovi Crew Pack-a dobijaju pristup ekskluzivnim kozmetičkim predmetima, 1000 V-Bucksa mesečno, besplatan Battle Pass i povremeno dodatne nagrade u ograničenom vremenskom periodu. Za aktivne igrače, Fortnite Crew Pack vredi svaku paru.

Igrači koji su se pretplatili na Crew Pack između novembra 2022. i maja 2023. dobili su pristup Fortnite Photonic Legacy Set-u kao bonus nagradi. Do sada su već postojala dva Legacy Set-a, a njihov cilj je da nagrade igrače koji se pretplate na uslugu nekoliko meseci. Ako igrač kupi dodatan mesec Crew Pack-a, otključaće dodatnu fazu Legacy Set-a. Prva nagrada Photonic Legacy Set-a bila je alat za sakupljanje, a svakog meseca igrači bi dobijali nove stilove i boje za njega.

A juna 2023. sa pokretanjem nadogradnje 25.11 Sezone 3 Poglavlja 4, Fortnite je učinio dostupnim Winter’s Trickster Legacy Set. Ovog puta, igrači koji dostignu poslednju fazu će moći otključati novu kožu koju će dodati u svoj inventar u igri. Igrači mogu dobiti prvu fazu Winter’s Trickster Legacy Set-a pretplatom na Fortnite Crew Pack između 27. juna i 31. oktobra 2023. Ovaj Legacy Set ima ukupno pet faza; fanovi će otključavati novu fazu poslednjeg dana meseca sve dok imaju aktivnu pretplatu na Fortnite Crew.

Legacy Set-ovi se smatraju bonus nagradama, pa čak iako Winter’s Trickster set uključuje kožu kao svoju poslednju nagradu, igrači će i dalje dobiti besplatnu kožu u nadolazećem Fortnite Crew Pack-u u julu. Iako igrači mogu dobiti dva meseca besplatnih koža pretplatom na Crew Pack samo jednom, malo je verovatno da će aktivni Crew pretplatnici u vreme izdanja moći otključati drugu fazu seta 31. jula, baš kao što je nemoguće dobiti više od jedne nagrade u V-Bucksima pretplatom samo jednom. Imajući to u vidu, redovni članovi bi trebali moći otključati Volpeza poslednjeg dana oktobra.

U narednim mesecima, igrači će imati dodatnu nagradu Fortnite Crew-a na kojoj mogu da se raduju krajem meseca. Oni koji još nisu završili Photonic Legacy Set će imati dve dodatne nagrade ako se ponovo pretplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version