Vesti

Fanovi League of Legends nisu baš zadovoljni poslednjim Ultimate skinom

Posted on

Zvanično otkrivanje najnovijeg Ultimate skina koji se dodaje u League of Legends je naišlo na značajne negativne reakcije od strane fanova zbog cene skina. Tokom gotovo petnaestogodišnjeg postojanja ove MOBA igre, dodato je hiljade kupljivih skinova za ogroman broj likova. Svako novo ažuriranje igre obično donosi nekoliko novih skinova sa različitim jedinstvenim dizajnima, vizuelnim efektima, a neke čak imaju i nove glasovne linije. Međutim, najnoviji skin iz najviše kategorije skinova u ovoj MOBA igri ne dobija baš tako srdačnu dobrodošlicu.

Ultimate skinovi su dugo vremena bile vrhunac League of Legends skinova, od kada je ova kategorija cena prvi put uvedena 2012. godine sa Pulsefire Ezreal skinom. Ove skinove, čija je cena ekvivalentna skoro 25 dolara, donose značajne promene likova dodavanjem evoluirajućih modela likova, potpuno novih glasovnih linija i mnogih drugih karakteristika. Najviša kategorija skinova je takođe najređa u League of Legendsu, pa postoji samo šest Ultimate skinova koji su do sada pušteni. Sada, predstojeća sedmi Ultimate skin igre dobija oštru kritiku od igrača.

Serija video snimaka koje je podelio Sirhaian, viši VFX umetnik u Riot Gamesu, zvanično je otkrila mnoge animacije igranja za predstojeći skin Soul Fighter Samira. Iako koža ima upadljive animacije i efekte, mnogi igrači su doveli u pitanje da li redizajn ispunjava kriterijume za Ultimate skin. Jedan nezadovoljni fan League of Legendsa je citirao prethodni post razvojnog tima kada je govorio o skinu, smatrajući da Soul Fighter Samira ne ispunjava “standarde koji pomere granice” postavljene od strane prethodnih Ultimate skinova. Drugi su primetili da su mnoge posebne karakteristike preuzete iz prošlih Legendarnih skinova.

Kontroverza koja okružuje Soul Fighter Samiru nije prvi put da je Riot Games izazvao negodovanje zbog svojih Ultimate skinova. Izlazak kože Gun Goddess Miss Fortune 2018. godine izazvao je slične reakcije fanova, mnogi smatrajući da skin ne ispunjava kriterijume za Ultimate skin, nakon čega je Riot smanjio cenu. Neke glasine među fanovima spekulišu da bi developer mogao preduzeti sličan pristup i sa Soul Fighter Samirom, smanjivanjem cene u prodavnici igre League of Legends, ali planovi u vezi s tim nisu najavljeni u trenutku pisanja ovog teksta. Soul Fighter Samira se očekuje da će se pojaviti zajedno sa izdanjem update 13.14, 19. jula.

Why is the Samira Skin declared Ultimate?
by u/gondar_1908 in leagueoflegends

Izlazak predstojećeg Samira skin-a dolazi u vreme kada je Riot Games imao velike probleme sa takmičarskom esports scenom League of Legends tokom ove godine. LCS, Riotova severnoamerička profesionalna liga, našla se u nezavidnoj situaciji nakon što je LCS Players’ Association organizovao štrajk za bolju nadoknadu. Takmičarska liga je takođe izgubila jednog od svojih osnivača ove godine, pošto je Counter Logic Gaming, stalni učesnik LCS-a, kupljen od strane NRG Esportsa. Kontroverza oko Ultimate skin-a u igri predstavlja najnoviji ulazak u godinu punu problema za ovu igračku silu.

Kako će oni pristupiti i da li će lako podneti ove kontraverze?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version