Vesti

Da li možemo da očekujemo Last of Us 3?

Posted on

U poslednjih 10 godina, The Last of Us je samo nastavio da raste u popularnosti. Nakon izvanrednog izlaska jedne od najboljih igara ikada napravljenih, The Last of Us se vratio sedam godina kasnije sa još jednim neverovatnim nastavkom u serijalu, koji je uprkos kontroverzama koje su ga pratile pri lansiranju, uspeo da sakupi odlične kritike. Sa HBO-ovom serijom The Last of Us koja privlači još više obožavalaca, franšiza nikada nije bila bolja. Sada je sve što nam treba The Last of Us Deo 3.

Od trenutka kada je The Last of Us Deo 2 stigao na police prodavnica, novinari video igara su pitali Neila Druckmanna iz Naughty Doga da li će biti The Last of Us Deo 3 ili ne, i već godinama Druckmann čuva svoje asove u rukavu sve dok sam ne poželi da ih iskoristi. Sa nedavnim uspehom HBO-ove serije The Last of Us, pitanja o hipotetičkom The Last of Us Delu 3 su se prirodno ponovno pojavila, i prema poslednjim izjavama Druckmanna, iako Naughty Dog “otvoreno” razmatra razvoj nastavka, on trenutno nije u aktivnoj razvojnoj fazi. Ali prema nekim nedavnim procurelim informacijama, to možda nije potpuno tačno.

Objašnjenje nedavnih procurelih informacija o The Last of Us Delu 3 

Tokom vikenda, pojavio se novi set procurelih informacija o The Last of Us Delu 3. Postavljene na leaker-ov Patreon, DanielRPK je izneo nekoliko velikih tvrdnji o navodnoj priči i glumačkoj postavi The Last of Us Dela 3. Prema DanielRPK-u, The Last of Us Deo 3 će se fokusirati na potpuno novu grupu preživelih bar delimično tokom priče. Grupa od pet skupljača navodno će imati svoje utočište u staroj viktorijanskoj kući na periferiji razorenog grada.

DanielRPK je takođe dao neke detalje o ovim navodnim novim likovima. Prvi novi lik je Lucas, prijateljski nastrojen i ljubazan preživeli koji će navodno tokom igre postati malo mračniji nakon što razvije odnos sa drugim mladim skupljačem u grupi. Val će navodno biti vođa kuće, iako Ezra želi preuzeti kontrolu. Mason je bivši vojnik, mada leakovi nisu precizirali kojoj vojnoj frakciji je pripadao, kao što su FEDRA ili WLF. Mason je rastrzan između vernosti Ezra-i i onoga što smatra najboljim za kuću u celini. Poslednji lik koji se pominje u ovom leaku je Gracie, pri čemu je samo navedena njena starost od 18-25 godina.

Iako je to bio kraj DanielRPK-ovog curenja, drugi leaker ViewerAnon se oglasio na Twitteru tvrdeći da je ovo istinito. ViewerAnon je takođe tvrdio da će se Ellie vratiti u The Last of Us Deo 3, navodeći da će biti “podjednako važna” kao u The Last of Us Delu 2. Kasnije u istom nizu tvitova, ViewerAnon je takođe pomenuo da “glavno snimanje” igre se dešava ove godine, što se odnosi na navodni proces snimanja pokreta za igru.

Iako proces snimanja pokreta može biti vrlo različiti između različitih studija i projekata, često je slučaj da se faza snimanja pokreta završava prilično rano u razvoju nečega što je fokusirano na priču kao što je The Last of Us. Dakle, ako su ove glasine istinite, onda bi The Last of Us Deo 3 mogao biti još daleko od izlaska.

Naravno, uvek treba uzeti svaku leakovanu informacija sa zrnom sumnje. Iako su DanielRPK i ViewerAnon tačno izneli i predvideli prošle projekte, to ne znači da su ove leakovane informacije istinite. Čak i u originalnom tvitu, ViewerAnon pominje da je The Last of Us Deo 3 još uvek vrlo rano u predprodukciji i da se ovi detalji priče lako mogu promeniti tokom razvoja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version