Vesti

Square Enix otkazao Just Cause Mobile

FOTO: Square Enix

Kompanija Square Enix je otkazala Just Cause Mobile.

Razvoj igre je obustavljen, a rana verzija  će biti uklonjena iz digitalnih prodavnica.

“Sa velikom tugom objavljujemo da prekidamo razvoj igre Just Cause Mobile,” rekla je Anne-Lou Grosbois-Favreau, globalni brend lider za Just Cause franšizu u kompaniji Square Enix.

“Od sutra, 3. jula 2023. godine, igra se više neće pojavljivati u digitalnim prodavnicama. Uvek je teško objaviti ovakvu vest, posebno našim fanovima koji su čekali izlazak igre. Iskreno cenimo podršku koju ste nam pružili.

“Napominjemo da su svi Plavi Dijamanti kupljeni tokom Regional Early Access u potpunosti refundirani na vaš Google Play nalog.”

Just Cause Mobile je predstavljen na The Game Award 2020 kao besplatna akciona pucačina, sa modovima za jednog i više igrača.

Iako je prvobitno bilo planirano da igra izađe 2021. godine, nakon nekoliko odlaganja se očekivalo da će se pojaviti ove godine.

Prema informacijama na Google Play prodavnici, koje su još uvek dostupne u trenutku objavljivanja ovog teksta, igra je trebalo da sadrži kampanju sa pričom, takmičarski multiplayer za 30 igrača i kooperativne misije za četiri igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu. #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ Pretplatite se na Play! Newsletter * indicates required Email Address *

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top