Vesti

Naraka: Bladepoint konačno stiže i na PS5

Posted on

Naraka: Bladepoint je akciona battle royale igra koja kombinuje elemente borbe sa elementima mitologije i natprirodnih sposobnosti. Razvijena od strane kineskog studija 24 Entertainment i objavljena od strane NetEase Games Montreal, igra je prvobitno lansirana na PC-u u avgustu 2021. godine.

Jedan od ključnih aspekata igre je njen sistem parkoura i slobodnog kretanja. Igrači mogu slobodno istraživati okolinu, penjati se po zgradama, koristiti sposobnosti za brzo kretanje i izvoditi akrobatske pokrete kako bi prevazišli protivnike i stekli taktičku prednost.

Igra je privukla veliku pažnju igrača i pozitivne kritike zbog svoje dinamične borbe, impresivne grafike i inovativnih mehanika. Takođe je postala popularna na Steam platformi, gde je privukla veliki broj igrač. 

Od ovog meseca, Naraka: Bladepoint će konačno biti dostupna i na PlayStation 5. Ova igra stiže 13. jula zajedno sa prelaskom na besplatnu igru na svim platformama.

Mitološka battle royale igra takođe dobija novi mod, nazvan Capture the Spirit Well, novog heroja po imenu Tessa i novo oružje – Dual Halberd. Cross-play funkcionalnosti će tako biti dostupne između svih platformi od 13. jula.

Naraka: Bladepoint je kao što smo rekli, prvo lansirana na PC-u u avgustu 2021. godine, a nakon toga je objavljena na Xbox Series X i S u junu 2022. Nova verzija za PS5 izlazi malo više od godinu dana kasnije.

NetEase je saopštio da je Naraka: Bladepoint premašila broj od 20 miliona jedinstvenih igrača. Igra se redovno nalazi na Steamovoj listi 100 najigranijih igara po broju istovremenih igrača. U trenutku objavljivanja, Naraka: Bladepoint je bila 17. najigranija igra na Steamu sa gotovo 60.000 istovremenih igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version