Mobile

U pokretu: Terra Nil

Posted on

Terra Nil bismo mogli da nazovemo ”Nature Builder” igrom – zamislite neki City Builder naslov, samo što ne gradite gradove u vrhuncu moderne civilizacije, već teraformirate zemljište, pošumljavate opustošena prostranstva, prečišćavate mora i okeane i uvodite nove biljne i životinjske vrste u vaš ekosistem. Pored vrlo aktuelne tematike, Terra Nil nam je odmah privukla pažnju svojom prelepom estetikom i svojevrsnom ”zen” atmosferom.

Igra je dostupna na PC-u putem Steama, ali i na mobilnim uređajima za sve koji imaju aktivnu Netflix pretplatu. Mi smo igru testirali na iOS-u, i iako su kontrole na ovoj platformi solidno odrađene, postoji nekoliko limitacija u smislu grafičkog kvaliteta i problema sa performansama. U tom smislu, možda je malo pogodnije isprobati Terra Nil na PC-u.

Terra Nil je dobila pomešane reakcije od igrača. Dok se nekima jako dopala, drugi tvrde je samo ”edukativna puzzle igra” koja ima vrlo mali replay value. Uprkos ovim kritikama, ukoliko posedujete Netflix pretplatu, definitivno vredi isprobati Terra Nil.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version