PC

Persona 3 Reload će verovatno koštati 70 dolara

Posted on

FOTO: Atlus

Persona 3 Reload je potpuni rimejk popularnog JRPG-a koji je prvi put objavljen za PlayStation 2 još 2006. godine. Od tada su se vremena promenila i AAA developeri su počeli da usvajaju cenu od 70 dolara za video igre kao standard. Izgleda da i ATLUS ide u tom smeru sa svojim nadolazećim Persona 3 rimejkom.

Persona 3 Reload je prvi put najavljena na Xbox Games Showcase tokom nedavnog Summer Game Fest. Od tada smo dobili dosta informacija o igri. Međutim, jedna stvar koju još uvek ne znamo je koliko će naslov koštati kada bude pušten u prodaju sledeće godine.

Iako se stvari mogu promeniti, izgleda da ATLUS planira da postavi cenu Persona 3 Reload na 70 dolara. To je zahvaljujući anketi koju je objavio SEGA (i podelio korisnik ResetEra ‘Angie’) koja traži od korisnika da daju povratne informacije o opisu igre za nadolazeći Persona 3 Reload. Zanimljivo je da se pored naslova igre nalazi ono što izgleda kao cena igre, koja najavljuje rimejk kao naslov od 70 dolara.

Naravno, P3 Reload ne bi bio prvi rimejk od 70 dolara, ali s obzirom na to da igra dolazi i na konzole prošle generacije, postavlja se pitanje da li Persona 3 Reload može opravdati svoju cenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version