PC

SEGA nazvala blockchain i play2earn igre dosadnim

FOTO: SEGA

Sega navodno smanjuje svoje interesovanje za blockchain igre.

Iako ne odbacuje tehnologiju u potpunosti, Bloomberg izveštava da je Sega odložila planove za razvoj svojih blockchain igara za sada.

“Akcija u play-to-earn igrama je dosadna,” rekao je Shuji Utsumi, direktor operacija u Segi, za publikaciju. “Kakva je poenta ako igre nisu zabavne?”

Kompanija iza Sonic The Hedgehog dozvoljava trećim stranama da kreiraju NFT igre koristeći neke od svojih franšiza, uključujući Three Kingdoms i Virtua Fighter, ali trenutno neće dozvoliti da se njeni najveći likovi povezuju sa blockchain naslovima kako bi se izbeglo potencijalno obezvređivanje njenih franšiza.

“Razmatramo da li će ova tehnologija zaista poleteti u ovoj industriji, nakon svega,” rekao je Utsumi.

Uprkos smanjenju svog interesovanja za blockchain igre, Sega će nastaviti da ulaže u ovu oblast dok postoji šansa da postane popularnija u budućnosti.

Izvršni direktor je takođe rekao da Sega nije zainteresovana za pregovore o preuzimanju nakon što su se pojavile vesti da je bila jedna od meta za Microsoft u poslednjim godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top