Vesti

Novi leakovi sugerišu da stiže World of Warcraft x Fortnite crossover

Pojavile su se glasine da je u fazi razvoja crossover između World of Warcrafta i Fortnitea. World of Warcraft je proizašao iz želje Blizzarda da napravi MMO u 3D svetu, i danas je ova igra neizostavan deo MMORPG-ova. Ali i pored uspeha i univerzuma sa sopstvenim mitologijom, World of Warcraft nije poznat po sarađivanju sa drugim igrama.

Ove godine smo videli saradnju World of Warcrafta sa Diablo 4, praveći “domaći crossover” između ove dve Blizzardove igre. Međutim, saradnje u World of Warcraftu se ne dešavaju uvek, dok je situacija suprotna u Fortniteu. Lista brendova koji su sarađivali sa Epic Games-ovim battle royale-om je obimna i uključuje imena poput Marvela, Dragon Balla i Assassin’s Creeda. U Četvrtom poglavlju: Trećoj sezoni, igrači su videli povratak Witchera u Fortnite sa novim skinovima, kao i saradnje sa Nikeom i Transformers: Rise of the Beasts, novim filmskim franšizama.

Nova glasina sugeriše da će World of Warcraft imati crossover sa Fortniteom, jer su se reference na Epicov battle royale pojavile u World of Warcraftu u PTR patch-u 10.1.7. Wowhead je pronašao osam magija inspirisanih Fortniteom, kao što je Glug Jug koji igraču vraća puno zdravlje kada ga konzumira. Ova magija se referira na Slurp Juice, jedan od najpoznatijih predmeta u Fortniteu koji igračima obnavlja zdravlje. Druga magija je The Storm, koja nanosi štetu igračima koji nisu u vidokrugu heroja. 

Trenutno nije poznato kako bi saradnja između World of Warcrafta i Fortnitea mogla izgledati, možda u obliku susreta sa šefom. Kako je ovo samo glasina, igrači bi trebali uzeti informacije sa zadrškom, jer se mogu promeniti ili se čak i ne ostvariti. Vredi napomenuti da su glasine o Fortniteu povezane sa srednjovekovnim univerzumima trenutno veoma popularne. Pre nekoliko nedelja procurela je informacija da je crossover između Fortnitea i The Elder Scrolls u radu.

Dok se igrači pripremaju za proslavu 19. godišnjice World of Warcrafta, Fortnite prati sa Četvrtim poglavljem: Trećom sezonom. Trenutno nema dodatnih informacija o crossoveru između WoW-a i Fortnitea, ali glasina je već interesantna jer spaja dve igre iz potpuno različitih žanrova, što može predstavljati novo i potencijalno zabavno iskustvo. Nakon godina postojanja, ovo bi mogao biti dobar trenutak za World of Warcraft da investira u saradnje sa drugim igrama koje mogu privući nove igrače i tako još više proširiti svoj univerzum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top