Vesti

World of Warcraft teazuje Murozond

World of Warcraft nagoveštava ne samo nadolazeću Fractures in Time nadogradnju, već i konačnu sudbinu Nozdormua i Infinite Dragonflighta u novom filmskom isečku. Bilo je mnogo spekulacija o identitetu finalnog bos-a u Dragonflightu, a iz trenutnog pravca priče, samo su dva kandidata izdvojena kao vredni: Galakrond i Murozond. Infinite Dragonflight će imati centralnu ulogu u Fractures of Time, jer će igrači World of Warcrafta morati suočiti se s novim Megadungeonom u Patch 1.0.1.5 koji se fokusira na Infinites.

Iako su Dragonflights bili postojani zaštitnici Azerotha tokom nekoliko milenijuma, njihovo vođstvo je pretrpelo velike gubitke tokom događaja u World of Warcraftu. Od pet originalnih Aspekata, preostali su samo Nozdormu i Alexstrasza. Najskorije, Embers of Neltharion je okrunio novog Black Aspect-a, ali može se reći da su teme Dragonflighta poput obnavljanja i nasleđa isprepletene s pravom dozom melanholije. Nozdormuova sudbina da postane Murozond, njegov najveći rival, uvek je bila unapred određena – i izgleda da će igrači napokon moći da posmatraju tu sudbonosnu avanturu.

Pod nazivom “A Matter of Time”, novi Dragonflight filmski isečak započinje u Valdrakenu kada se Alexstrasza pridružuje iscrpljenom Nozdormuu koji se čini da duboko razmišlja. Verni tradiciji World of Warcrafta, isečak najavljuje glavni primerak koji će biti dostupan sa nadogradnjom, postavljajući pozornicu za Dawn of the Infinite megadungeon, kao i za ono što će uslediti. Iako su igrači već se borili protiv Murozonda u End Time, zajednica se nada da će Blizzard Nozdormuu pružiti grandioznu oproštajnu ceremoniju koju njegov lik zaslužuje.

Pre nego što zaplet može da se okrene prema Infinite Dragonflightu, Primal Incarnates ostaju opšta pretnja. Iako je sam Iridikron bos u novom megadungeonu, njegovo poraz ne bi sprečio suočavanje sa Fyrakkom i Vyranothom u kasnijim nadogradnjama. Nakon dosadnog pripovedanja u Shadowlandsu, igrači su veoma uzbuđeni da vide kuda će Dragonflight otići. Vraćanjem narativa na Azeroth u najnovijem proširenju World of Warcrafta, fanovi su lako mogli da se povežu sa likovima i temama igre.

Na kraju, Dragon Isles su veliki uspeh za World of Warcraft i usmerile su igru ka pozitivnom pravcu koji nije viđen još od Legiona. Osim što su predstavili nezaboravne nove likove, Dragonflight je vratio i stare favorite kao što su Wrathion, Chromie, Alexstrasza, Ebyssian, pa čak i Nozdormu. Iako je poznato da je Nozdormu sudbinski predodređen da postane Murozond, biće uzbudljivo videti kako će Blizzard prikazati njegov pad s visina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top