Vesti

Otkriveno ograničeno izdanje PlayStation 5 konzole i DualSense kontrolera za igru Spider-Man 2

Posted on

Ograničeno izdanje PlayStation 5 konzole i odgovarajućeg DualSense kontrolera za igru Marvel’s Spider-Man 2 najavljeno je na San Diego Comic Con-u 2023. Godišnja konvencija stripova održava se od 20. do 23. jula, a među mnogim očekivanim panelima na SDCC-u bila je i prezentacija Spider-Man 2 igre, na kojoj su učestvovali developeri iz Insomniac Games-a i neki od glumaca koji rade na projektu.

Osim razgovora s developerima i glumcima, otkriveni su i neki detalji o nadolazećoj akcionoj avanturističkoj igri, uključujući informacije o zapletu i likovima. Takođe je otkriveno da će Marvel’s Spider-Man 2 igračima omogućiti da posete kuću tetke May u Kvinsu, Njujorku, kao i neke od drugih kultnih lokacija u gradu.

Nakon panela s Insomniac-om, najavljeno je limited izdanje Marvel’s Spider-Man 2 PS5 paketa, sa crnim simbiotskim pipcima koji se prostiru preko crvene boje i paukovog logotipa Spider-Man-a. Paket će uključivati tematske prekrivače konzole i bežični DualSense kontroler, kod za digitalnu standardnu kopiju igre i ore-order pogodnosti. Oprema će biti dostupna i za pojedinačnu kupovinu za one koji već imaju PS5. Pre-order za Marvel’s Spider-Man 2 paket počinju 28. jula, a pojedinačni predmeti će biti dostupni od 1. septembra.

Dizajn prekrivača i kontrolera napravljen je u saradnji s Insomniac Games-om, a stariji umetnički direktor studija, Jacinda Chew, pružila je više informacija o interesantnoj temi. “Dizajn je inspirisan simbiotom u igri koji preuzima kontrolu nad konzolom i kontrolerom, ali još uvek možete videti osnovnu crvenu boju ispod pipaka.”

PlayStation 5 je lansiran u novembru 2020. godine, i zajedno s retkošću konzole, mnogi igrači su bili razočarani zbog nedostatka ograničenih izdanja u godinama koje su usledile. Čini se da će ta suša uskoro biti završena, jer je Sony počeo redovno puštati tematske prekrivače i kontrolere. Postoji kontroler za God of War Ragnarok, prekrivači konzole i DualSense za Final Fantasy 16 koji su dostuapni na ograničenim područjima, a prekrivači i kontroler sa likom LeBrona James-a će biti dostupni 27. jula. Međutim, Marvel’s Spider-Man 2 paket će biti prvi tematski PS5 koji će biti pušten od lansiranja konzole.

Fanovi Spider-Man igara iz studija Insomniac su posebno uzbuđeni zbog trećeg dela izuzetno uspešne franšize, jer će uključivati saradnju između Petera Parkera i Milesa Moralesa, pri čemu će oba lika biti dostupna za igranje kao protagonisti. Takođe, opasni simbiot se vezao i za Petera, a mnogi igrači se nadaju da će Venom možda biti igriv u igri Marvel’s Spider-Man 2, čak i ako samo na kratko.

Marvel’s Spider-Man 2 izlazi 20. oktobra za PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version