Vesti

Overwatch 2 ubrzano gubi igrače, ali Blizzard je optimističan

overwatch2-invasion-aug2023-1-2

Broj aktivnih Overwatch 2 igrača nastavlja da opada, ali čini se da Blizzard nije previše zabrinut.

Kako saznajemo sa sajta ActivePlayer.io, broj Overwatch 2 igrača se zapravo povećao posle velikog pada u aprilu ove godine. Ovaj broj je skočio za 1% u maju i potom 8% u julu, na oko 1.900.00 aktivnih igrača. Međutim, Blizzard je otkrio da se broj igrača u poslednjih nekoliko nedelja ponovo smanjuje i da se interesovanje za Overwatch 2 opada.

Jedan od glavnih razloga za ovaj pad je odluka Blizzard developera da otkažu planove za PvE kampanju, koja je u startu bila glavna ”prodajna tačka” nastavka. Naravno, igrači su bili užasno razočarani, pa čak i ljudi koji ne igraju Overwatch, koji su samo umorni od Blizzardovih propusta.

Blizzard je, međutim, prilično optimističan i ”casual” oko čitave situacije, i tvrdi da će se broj igrača povećati po izlasku Invasion update-a u avgustu, koji će doneti PvE story misije, novog heroja, sistem progresije i još game modova. Ako Blizzard veruje da će Invasion rešiti sve OW2 probleme, to znači da mora da isporuči update koji će nas oboriti s nogu. Samo ne zaboravite da će vas koštati 15 dolara!

Invasion izlazi 10. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top