PC

Microsoft je napravio prvi kontroler sa mirisom pice

Posted on

FOTO: Xbox

Microsoft je napravio kontroler za igre sa mirisom pice, kao deo saradnje sa Paramount Pictures na projektu Teenage Mutant Ninja Turtles. Kompanija će pokloniti ograničen broj bežičnih kontrolera u boji zelene sluzi, kako bi se poklopilo sa izlaskom filma Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem u bioskopima sledećeg meseca.

Kontroler je dizajniran da pruži miris omiljenog obroka Kornjača tokom igranja, i dolazi sa ugrađenim difuzorom mirisa u obliku parčeta ukusne njujorške pice, rekao je Josh Stein iz Xboxa. Kontroler dolazi u četiri varijante, svaka predstavlja karakteristične boje, oružje i ličnost jednog od braće kornjača: Leonardo, Rafael, Donatelo i Mikelanđelo.

Da bi imali šansu da osvoje jedan od ovih kontrolera, fanovi treba da prate Xbox Game Pass na Twitteru i retweetuju tweet o nagradnoj igri. U srodnim vestima, još jedan novi bežični kontroler za Xbox Series X/S je navodno procurio pre zvanične najave. Prema podacima dataminera billbil-kuna, novi kontroler će se zvati Stormcloud Vapor i trenutno je zakazan za lansiranje 8. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version