Vesti

Disney Dreamlight Valley najavio nove likove i svetove

Posted on

Disney Dreamlight Valley je upravo najavio novi svet zajedno sa novim likovima. Poslednji dodatak igri bio je u junu 2023. godine sa predstavljanjem ažuriranja 5. 

Tokom tog ažuriranja, Disney Dreamlight Valley je predstavio Dobru Vilu kao lika, zajedno sa drugim dodacima. Gameloft je odradio svoj domaći zadatak i uložio trud da dovede popularne likove u svet igre, i mnogi fanovi su uzbuđeni kada čuju najave novih likova i postavki.

Otkako je otkrivena putanja za 2023. godinu Disney Dreamlight Valley, fanovi su s nestrpljenjem očekivali ko će biti predstavljen u igri. Prethodna najava nove princeze koja “trči” u dolinu ispostavila se da je Vanellope von Švics iz filma “Uništivač Ralfa”. Međutim, ona nije bila jedina koja je tajanstveno najavljena, jer se spominje mnogo toga u delu “još dolazi u 2023. godini”. Sada, izgleda da će jedan od tih novih likova i svetova biti predstavljen sa poslednjim vestima.

Zvanični Twitter nalog Disney Dreamlight Valley je najavio da će se igri pridružiti Lepotica iz filma “Lepotica i Zver”. Pored toga, biće dostupan i pripadajući svet “Lepotica i Zver”. Ovo ažuriranje će biti besplatno, kao i prethodna, kao deo patch-a u septembru. Ova najava je usledila nakon Svetske nedelje princeza. Ovo je svakako dobra vest jer je Lepotica jedna od najprepoznatljivijih Disney princeza u istoriji kompanije. Fanovi pomenute Disney franšize će moći da se raduju njenom pojavljivanju u igri.

Naslov novog ažuriranja još nije objavljen, ali fanovi već nagađaju koji će likovi i postavke biti uključeni u igru. Neki fanovi pitaju da li će biti uključene nove mehanike igranja ili funkcije sa ovim ažuriranjem. Disney Dreamlight Valley već ima puno svakodnevnih aktivnosti, a mnogi igrači se uvek raduju svakom ažuriranju koje razvojni timovi objavi.

Tehnički gledano, igra je još uvek u ranoj fazi pristupa, što čega mnogi fanovi veruju da je trenutno stanje igre samo deo onoga što je Gameloft planirao. Iako će Disney Dreamlight Valley uskoro možda napustiti rani pristup, napor koji razvojni timovi ulaže kako bi igra bila užitak je veoma cenjen. Ako je već sada besplatni sadržaj koji je objavljen za igru ocenjen kao vrhunski od strane mnogih igrača, isti igrači s nestrpljenjem iščekuju kakav će biti konačan oblik Disney Dreamlight Valley kada se rani pristup završi, što je predviđeno za nekad u 2023. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version