PC

IO Interactive podelio nove detalje za James Bond i Project Fantasy igre

FOTO: IO Interactive

IO Interactive uzima pauzu od HITMAN World of Assassination, a tim radi na nekoliko novih projekata – naime na 007 igri zasnovanoj na čuvenoj franšizi James Bond zajedno sa svojom originalnom franšizom poznatom jednostavno kao Project Fantasy. Sada je tim ponudio ažuriranja za oba naslova, uključujući njihov status ekskluzivnosti.

U intervjuu koji je sproveo Gamereactor, IOI endžin developer Álvaro Fernández i stariji tehnički izvršni producent Cris Vega govorili su o statusu i 007 i Project Fantasy.

Dok su oba naslova i dalje pod velom tajni za sada, tim je ponudio malo informacija o James Bond naslovu, rekavši “007 je u razvoju, izgleda vrlo cool” dodajući da će igra “ispričati priču o prvom Bondu i kako postaje tajni agent, ali to je ono što možemo komentarisati.”

Tim je bio nešto otvoreniji u vezi sa svojom originalnim naslovom Project Fantasy, sa Álvaro Fernández-om koji je izjavio da “Da, [to je] online multiplayer RPG i verovatno će biti kao bilo koja druga IOI igra, verovatno će biti na konzoli i PC-u, ali ništa nije potvrđeno, još uvek ima nekoliko godina do njegovog izlaska, tako da da.”

Dok su mnogi pretpostavljali da će Project Fantasy biti Xbox ekskluziva zbog prethodnog marketinga igre, IOI je donekle opovrgao ovaj predlog, sa Fernándezom koji tvrdi da je njegov status ekskluzivnosti trenutno neodređen, rekavši “nema ničega jasnog za nas, tako da ne mislim da je bilo koja reč izašla o bilo kakvim specifikacijama o ovome, tako da ne možemo komentarisati.”

IO Interactive je radio gotovo isključivo na HITMAN serijalu još od osnivanja kompanije sve do 1998. godine (sa nekim izuzecima poput Kane & Lynch u 2000-im) i tako će biti vrlo zanimljivo videti kako će i 007 i Project Fantasy izgledati i šta će nuditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top