PC

THQ Nordic ima 20 nenajavljenih igara u razvoju

THQ Nordic je nedavno organizovao svoj vlastiti showcase na kojem je najavio i pokazao nekoliko svojih projekata, uključujući TMNT: The Last Ronin i South Park: Snow Day. Zanimljivo je da je THQ otkrio da trenutno ima 20 dodatnih projekata u razvoju – svi još uvek nisu najavljeni.

Tokom THQ Nordic Digital Showcase 2023, izdavač je najavio i pokazao desetak igara koje su trenutno u razvoju, uključujući Alone in the Dark; TMNT: The Last Ronin; South Park: Snow Day i Wreckreation.

Zanimljivo je da je nakon završetka događaja, THQ otkrio da su ovi naslovi samo deo onoga što izdavač ima u planu, rekavši:

“Od danas, THQ Nordic (Handygames nije uključen) ima 37 igara u razvoju, od kojih 20 još uvek nije najavljeno nakon ovog prikaza. Hvala vam na gledanju!”

THQ Nordic je ogromna kompanija, koja se nalazi pod kišobranom giganta Embracer Group, i sama ima 20 različitih podružnica – što čini najavu 37 igara nešto manje šokantnom.

Ipak, sa više od 3 desetine igara koje su trenutno u pripremi, biće zanimljivo videti kako se percepcija izdavača menja kako i kada svaka od njih izađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top