PC

Najavljena nova South Park igra

THQ Nordic

THQ Nordic je najavio South Park: Snow Day, kooperativnu igru koja će biti dostupna na PC-u i konzolama 2024. godine. Austrijski izdavač je prvi put najavio svoju novu South Park igru pre skoro godinu dana.

Ta najava je prethodila jednom iznenađujuće otvorenom oglasu za posao koji se pojavio na internetu početkom 2022. godine, otkrivajući da je u pripremi još jedna South Park igra. Osim potvrde postojanja projekta, oglas je takođe nagovestio da će nova South Park igra imati elemente više igrača, što se pokazalo tačnim.

South Park: Snow Day je dobio reveal trejler na THQ Nordic Showcase. Promo od jednog minuta počinje sa Cartmanom koji drži strastven govor o tome kako je sneg dan “najmagičniji dan u životu mladog deteta”. On to čini dok stoji ispred Jimbo’s Guns, prodavnice oružja koju poseduje Jimbo Kern, koja se ponavlja kroz TV seriju, a takođe se pojavila i u Ubisoftovim autentičnim South Park RPG igrama The Stick of Truth i The Fractured But Whole.

Govor Cartmana prati oko 20 sekundi snimka igranja koji prikazuje haotičnu borbu usred gradskog trga nakon snežne oluje. Klip je u skladu sa opisom za South Park: Snow Day kao kooperativne igre za do četiri igrača, ne samo zato što prikazuje junake Cartman, Kyle, Stan i Kenny kako se bore protiv talasa srednjoškolaca u onome što izgleda kao PvE.

Za razliku od Ubisoftovih kritički hvaljenih South Park RPG-ova, Snow Fight ne pokušava da replicira vizuelni stil isečaka čuvene TV serije. Umesto toga, igra ima 3D grafiku, iako dizajn likova izgleda verno estetici South Parka. Iako sam naslov igre aludira na to da su borbe sa grudvama snega deo paketa, borba prikazana u prikaznom trejleru bila je mnogo haotičnija, sa sve od raznih oružja za blisku borbu i vatrenih lopti do nekih zanimljivih opcija za kretanje poput lopate za sneg prenamenjene u katapult za likove.

Samoj igri još uvek nedostaje konkretan datum izlaska, ali s obzirom na to da dolazi 2024. godine i imajući u vidu njenu snežnu tematiku, moguće je da THQ Nordic cilja na lansiranje tokom praznika 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top