PC

Baldur’s Gate 3 je najbolje ocenjena igra svih vremena na sajtu OpenCritic

Baldur’s Gate III je brzo postao novi hit, sa RPG-om razvijenim od strane Larian Studios-a koji je prikupio istovremeni broj igrača od preko 800,000 nakon njegovog lansiranja – gotovo 10 puta više nego što je studio očekivao. Čini se da je uspeh prodaje naslova bio praćen njegovim kritičkim prijemom, sa Baldur’s Gate III koji je sada postao najbolje ocenjena igra svih vremena na sajtu OpenCritic.

Sa 97% na OpenCriticu od preko 45 recenzija (i 100% preporučenom ocenom), nedavno objavljeni Baldur’s Gate III je sada postao najbolje ocenjena igra na sajtu, nadmašujući prethodnog šampiona Super Mario Odyssey – koji se odmara na 97% (i 98% preporuke).

OpenCritic je agregatni sajt ne tako različit od Metacritic, međutim za razliku od njega, OpenCritic jednako teži svim recenzijama – čineći konsenzus naizgled tačnijim.

Naravno, vredi napomenuti da Mario Odyssey trenutno ima 3 puta više recenzija od Baldur’s Gate III i iako je RPG dostupan već nešto manje od dve nedelje, sigurno je pretpostaviti da će još recenzija stići kako dalje publikacije objavljuju svoje recenzije o igri.

Bez obzira na to, impresivno je videti koliko brzo je Baldur’s Gate III eksplodirao, sa mnogima koji veruju da je to novi standard za turn-based RPG igre zahvaljujući njegovoj kreativnosti i slobodi izbora.

Bilo da Baldur’s Gate III zadrži svoju prvu poziciju ili ne, sigurno je reći da je naslov razvijen od strane Larian Studios pravi uspeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top