PC

Novi trejler za Death Stranding 2 potencijalno dobijamo na Gamescom 2023

Death Stranding je jedna od najjedinstvenijih ponuda u industriji. Sa Hideo Kojimom na čelu razvoja, franšiza je stekla ogromnu bazu obožavalaca koja sada iščekuje Death Stranding 2.

Prva igra je prodala više od 10 miliona jedinica, što nagoveštava sličan uspeh za nastavak. Prošle godine, zvanično predstavljanje i povratak Normana Reedusa kao Sama su zapalili internet.

Izgleda da se Hideo Kojima priprema da objavi još jedan iščekivani pogled na Death Stranding 2, sa developerom koji nagoveštava novi trejler za Gamescom 2023.

Zašto je to važno: Hideo Kojima je poznat po svojim kriptičnim nagoveštajima u gejming industriji. Čak i pre nego što je najnovija igra otkrivena, on ju je nekoliko puta nagovestio.

Hideo Kojima je poštovan u gejming industriji zbog svojih dostignuća sa Death Stranding, Metal Gear serijalomi činjenicom da uređuje i režira većinu trejlera za svoje igre.

Njegov nedavni tvit ukazuje na to da je developer ponovo počeo da uređuje novi trejler. Sa Gamescom 2023 tik iza ugla, postoji velika mogućnost da će Death Stranding 2 biti predstavljen na događaju.

Događaj će već biti ogroman jer Microsoft ide sve do kraja sa svojim najvećim štandom za Gamescom, donoseći 25 igara na događaj. Očekuje se da će prisustvovati i gejming giganti poput Nintenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top