PC

Lords of the Fallen se pozlatio!

Posted on

FOTO: Hexworks

Lords of the Fallen je bio jedna od prvih Souls-like igara koju je objavio studio koji nije FromSoftware, sa naslovom iz 2014. godine koji je nažalost dobio pomešane kritike. Ipak, nastavak igre – takođe nazvan Lords of the Fallen – treba da se pojavi za samo nekoliko nedelja. Skoro deceniju nakon prve igre, ovaj dugo očekivani naslov je sada postao Gold.

Tim iz Hexworksa je otkrio ovu poslednju prekretnicu, rekavši „Pozdrav, Lampbearers. Donosimo vam radosne vesti – Lords of the Fallen je zvanično postao Gold. HEXWORKS toplo očekuje vaše putovanje u Mournstead, 13. oktobra.“

Za neupućene, „Going Gold“ znači da je master disk Lords of the Fallen poslat izdavaču igre: CI Games. Nakon podnošenja zlatnog mastera, diskovi se mogu pritisnuti sa finalizovanim softverom i digitalne prodavnice mogu da otpreme verziju 1.0 igre spremnu za objavljivanje. To je proces kroz koji prolazi svaka igra u razvoju i znači da je (osim zakrpa nakon lansiranja) Lords of the Fallen kompletan i spreman za igru.

Lords of the Fallen služi i kao tehnički pokazatelj moći Unreal Engine 5, kao i druga šansa za franšizu. Iako nije omražena, prva igra nije ni bila voljena – pa će biti zanimljivo videti kako će igra biti primljena nakon njenog izlaska za samo nekoliko nedelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version