Vesti

Novi Starfield leak otkriva performanse PC verzije

Starfield još nije izašao i još uvek smo nekoliko dana udaljeni od datuma izlaska igre u ranom pristupu. Međutim, recenzenti igru imaju nedeljama i videli smo nekoliko curenja. U poslednjem, objavljen je sveobuhvatan skup detalja o Starfieldu, zajedno sa snimcima gejmpleja i prvim informacijama o performansama na PC-u.

U ovom članku ćemo se fokusirati na aspekt performansi na PC. Starfield ima jedan od najdužih menija za podešavanje grafike od svih Bethesda naslova do sada, nudeći mnoge switcheve i slajdere za korisnike da pronađu pravi balans između grafike i performansi. Tu su uobičajena podešavanja tekstura i senki, zajedno sa podešavanjima kvaliteta za stvari poput dinamičke rezolucije, indirektnog osvetljenja, zamućenja pokreta, GTAO, gustine lišća i još mnogo toga.

Prema curenju, jedan rani PC igrač je postizao oko 45FPS do 60FPS na 1440p sa High podešavanjima grafike na Ryzen 7 3800X i RTX 2080 Ti. Međutim, dok je u svemiru, FPS se povećava na preko 60FPS i ulazi u teritoriju od 70FPS.

Naravno, ne možemo ništa od ovoga da potvrdimo i nemamo rani pristup igri. Međutim, Starfield se otključava za kupce Premium Edition ovog petka, tako da ćemo uskoro moći da ga sami testiramo.

Curenje podeljeno na Reddit-u takođe uključuje snimke gejmpleja sa borbama i druge detalje o igri.. Planete Starfielda nisu potpuno otvorene, već dobijate skup mesta za sletanje po planeti, a zatim veliki otvoreni prostor za istraživanje na površini. Čuo sam da može trajati od 20 minuta do 45 minuta da se prođe od jednog kraja do drugog, tako da dok možda možete udariti u granicu mape u nekom trenutku, to ne bi trebalo da bude problem sa kojim ćemo se redovno susretati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top