PC

Sećate se New World MMO-a? Sada dobija svoju prvu ekspanziju

New World je započeo vruće, ali nakon lansiranja, hajp se znatno smanjio za veliki MMO projekat Amazon, i njihovu iole uspešnu igru. Studio pokušava da ponovo pokrene stvari ove godine sa novim proširenjem.

New World: Rise of the Angry Earth je prva zvanična ekspanzija za ovaj MMO, koje dolazi u oktobru. Proširenje će doneti novu glavnu liniju potrage, povećati maksimalni nivo igre i dodati mountove.

New World nije izašao sa mountovima, ali će konačno doći u igru sa ovim proširenjem, omogućavajući igračima da brže putuju po svetu i stoga brže dolaze do novih kvestova i sadržaja. Igrači će moći da jašu konje, vukove pa čak i lavove.

Maksimalni nivo će se povećati na 65, a rezultat opreme u igri će se povećati na 700, tako da će se igrači koji se vraćaju moći vratiti i dobiti nivoe, sve dok ne zamene staru opremu novom, moćnijom opcijom. Novo proširenje će takođe uvesti Artefakte, novi nivo za oružje i oklop sa većim statistikama, tako da ima puno novih stvari za koje igrači mogu juriti dok igraju.

New World: Rise of the Angry Earth će se pokrenuti 3. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top