PC

Najavljena nova ekspanzija za Final Fantasy 14 MMO

FOTO: Square Enix

Tokom Final Fantasy XIV Fan Festa, Square Enix je najavio sledeće veliko proširenje za ovaj MMO naslov, zvano Dawntrail. Planirano za objavljivanje 2024. godine, Dawntrail će doneti novu kampanju postavljenu u “Novom svetu”, gornja granica nivoa će se povećati sa 90 na 100, a igrači će imati nova klasna zaduženja za isprobavanje.

Dawntrail je planiran za objavljivanje u leto 2024. godine i biće prvo proširenje koje će se pojaviti prvog dana na Xbox platformi, zajedno sa PC i PlayStation. Pre proširenja, Final Fantasy 14 će konačno biti objavljen na Xboxu, a sa Patch 6.5x, otvorena beta za novu verziju konzole će postati dostupna. Sledeći veliki patch za Final Fantasy 14 će takođe znatno proširiti besplatnu probnu verziju igre, koja će sada uključivati sav sadržaj iz osnovne igre, Heavensward i Stormblood proširenja.

Final Fantasy 14: Dawntrail je postavljen na novom kontinentu na Eorzei, poznatom kao Tural. Igrači će biti zamoljeni da učestvuju u procesu izbora sledećeg vladara Turala i reše sukob između dve frakcije. Tural će uključivati novi city-hub, nove tamnice i neprijatelje, novu opremu i recepte za izradu, nove napade i veliko ažuriranje PvP mehanika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top